training
Niks zo vervelend als een gast die jou een heel verhaal over bier weet te vertellen en jij hebt geen enkel idee waar hij het over heeft. Dat was voor mij ooit de trigger om aan een bieropleiding te beginnen. Ik had het idee dat mijn gasten meer over bier wisten dan ik zelf.
Inmiddels ben ik erachter dat veel van wat mensen ‘weten’ toch niet helemaal blijkt te kloppen. En ben ik blij dat ik zelf de kennis in huis heb om hier het op een leuke manier met mijn gasten over te hebben.
Ik heb dan ook een aantal trainingen ontwikkeld om jou kennis, en die van jou personeel bij te spijkeren. Als je het bieradvies afneemt, dan krijg je automatisch een aantal inlogcodes voor de academy. Hier kun jij en jou personeel op elk gewenst moment en in jou eigen tempo trainingen volgen.
Van heel voor de hand liggend, hoe bier te tappen, serveren en bewaren, tot het hele brouwproces en basis ingrediënten volledig uitgelegd. Alles is er te vinden en het aantal trainingen blijft groeien en uitbreiden. Sterker nog, mocht je zelf een vraagstuk hebben waar je mee zit, en het lijkt handig om daar een training over te maken, dan kunnen we daar zeker naar kijken!